De Avatar® Cursus – voor ondernemende mensen

Datum/Tijd
Datum - za 16 sep 2017
09:00 - 19:00
Locatie
Fletcher Hotel Erica
Categorie

Avatar

De Avatar® Cursus

16 t/m 24 september 2017, Berg en Dal

Avatar® is voor ondernemende mensen die er op uit zijn om zichzelf continu te ontwikkelen en die geen genoegen nemen met de alledaagsheid van het leven. Individuen die begrijpen hoe belangrijk het is om in jezelf te investeren als een grote stap naar de duurzame ontwikkeling van het leven, je werk en je relaties. Als je er op uit bent om een beter persoon te worden die meer bijdraagt aan de evolutie van de mensheid, dan is Avatar voor jou.

Creëer levenslange vriendschappen terwijl je bewustzijn onderzoekt met je nieuwe, diverse, wereldwijde gemeenschap. Ontdek zelf de magie van Avatar en ervaar de synergie van zo veel mensen, net als jij, die samen leren en groeien met een gemeenschappelijk doel.

De Avatar Cursus…
… bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jezelf gaat herontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga je jouw eigen unieke inzichten en realisaties beleven. Jij bent het die dingen over jezelf ontdekt.

Sinds de introductie in 1987 heeft Avatar een explosieve wereldwijde groei doorgemaakt. Er zijn vele tienduizenden Avatar cursisten verspreid over 130 landen en meer dan 23.000 mensen hebben de Avatar Master Cursus gevolgd om gelicenseerde masters te worden. Het Avatar material is momenteel beschikbaar in 23 talen.

16 t/m 24 september in Berg & Dal – je kunt op verschillende momenten met de cursus starten. Of kom voor een kennismaking, overdag of ’s avonds.

Ga naar www.avatar.nl voor meer informatie.

Aanmelding en vragen

Neem contact op met Tonny via o6-83946647

De Avatar Cursus – 9 dagen waarde voor je leven
16 t/m 24 september in Berg en Dal

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.