Benefietconcert Liedjesfabriek

Datum/Tijd
Datum - za 27 mei 2017
19:30 - 23:30
Locatie
Café Trianon
Categorie

Op zaterdag 27 mei 2017 vindt Benefietconcert Liedjesfabriek plaats in Club Trianon in Nijmegen-Oost. Vanaf 19.30 uur opent Club Trianon zijn deuren voor het publiek.

Tijdens deze avond kan er gedanst en meegezongen worden met optredens van Mensen Zeggen Dingen en Lotus onder het genot van een hapje en drankje. Verder zal er een loterij plaatsvinden met leuke prijzen en kan er op de foto gegaan worden in de PhotoBooth. De avond wordt afgesloten met het oplaten van wensballonnen en iedere bezoeker krijgt een goodiebag mee naar huis! Gedurende de avond staat het thema muziek verbindt mensen centraal met de bijbehorende boodschap: Muziek heeft voor iedereen een andere betekenis, wat is die voor jou?

Kaartjes voor Benefietconcert Liedjesfabriek kosten €7,50 per stuk en zijn te koop op: www.benefietconcert-liedjesfabriek.nl. De opbrengst van deze avond gaat volledig naar Liedjesfabriek. Er wordt geld opgehaald voor een nieuwe opnameset voor in de nieuwe Liedjesbus.

Benefietconcert Liedjesfabriek is een initiatief van evenementenbureau Ev&t. Ev&t is een tijdelijke organisatie die bestaat uit zes studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen van de minor Eventmanagement.

Adres Club Trianon:
Berg en Dalseweg 33
6522 BA Nijmegen

Voor meer informatie ga naar onze website: www.benefietconcert-liedjesfabriek.nl

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.