Brasserie Beek presenteert The Good Lovelies

Datum/Tijd
Datum - zo 15 okt 2017
15:00 - 18:00
Locatie
Brasserie Beek
Categorie

The Good Lovelies – foto Dylan Welsh

Het oudste Americana blog van Nederland, het Real Roots Café, openen hun LIVE sessie seizoen op een nieuwe locatie. Brasserie Beek, aan de Roerdompstraat 6, 6573 BH in Beek (Berg en Dal), biedt op zondagmiddag 15 oktober 2017, 15:30 uur, een podium voor het uit Toronto, Canada afkomstige close harmony trio The Good Lovelies.

Caroline Brooks, Kerri Ough en Sue Passmore zijn meer dan mooi alleen. Wat The Good Lovelies al jaren verbindt zijn niet alleen hun uitstekende close harmony competenties maar ook hun onwrikbare vriendschap. “The Good Lovelies are a LIVE show” Het publiek charmeren met meerstemmige zang, fijn besnaarde instrumenten en verhalen vertellen over de betekenis van hun folk, indie-pop getinte liedjes, dat is hun missie. De JUNO Award winnaars, The Good Lovelies, worden voor deze unieke gelegenheid bijgestaan door eveneens gelauwerde bassiste MJ Dandeneau. MJ’s veelzijdige talenten gaven haar de mogelijkheid om met mensen als Ben Harper, Kathleen Edwards en Xavier Rudd samen te werken. Was voor u de meidenband OG3NE, nog niet zolang geleden, een muzikale openbaring, dan zouden The Good Lovelies deze middag uw kopje thee weleens kunnen zijn. Niet zomaar een meidenbandje in Brasserie Beek dus. Van The Good Lovelies geniet je het meest vanuit een relaxte zetel. Dit concert wordt grotendeels “seated” georganiseerd.

Entree voor dit middag vullende programma bedraagt € 10. De opbrengst is zoals gewoonlijk voor de optredende act en techniek. In verband met de verwachte opkomst wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via het contactformulier op de Real Roots Cafe website (www.realrootscafe.com)

Kaarten zijn ook verkrijgbaar en af te halen aan de kassa. Dit kan, uitsluitend tegen contante betaling, vanaf 15:00 aan de kassa.

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.