Cursussen starten weer!

Datum/Tijd
Datum - vr 15 sep 2017
09:00
Locatie
De Lindenberg
Categorie

Proeflessenweek van 11 – 16 sept

De zomervakantie loopt op zijn eind en de Lindenberg maakt zich klaar voor een prikkelend nieuw cursusseizoen. Dus is je hoofd weer leeg en je batterij opgeladen? Neem dan eens een kijkje door ons aanbod en kijk hoe je energie op kunt blijven doen bij één van onze cursussen muziek, dans, theater, schrijven of beeldende kunst!

Kom uitproberen!
In de week van 11 t/m 16 september 2017 kun je heel veel proeflessen volgen. Dus twijfel je nog, zet deze week dan alvast in je agenda! Kom vrijblijvend rondsnuffelen en kennismaken met docenten: alle eerste lessen van cursussen die in die week starten zijn te volgen als vrijblijvende proefles. Vooraf aanmelden is niet nodig: je mag gewoon binnenlopen en zoveel proeflessen volgen als je zelf wilt. In het proeflesprogramma – dat vanaf 5 september te vinden is op deze site – kun je zien welke cursussen meedoen, hoe laat ze beginnen en in welk lokaal je moet zijn. Meld even aan de docent dat je een proefles komt volgen en doe mee.

Let op! Het kan zijn dat een cursus volgeboekt is. Het is dan wel mogelijk om de eerste les vrijblijvend bij te wonen, maar inschrijven voor de volledige cursus is dan niet meer mogelijk. Dus wie nu al weet welke cursus hij of zij wil volgen, schrijft zich snel in.

Meer info:  www.delindenberg.comCursussen Nijmegen

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.