Dag van het Bordspel

Datum/Tijd
Datum - za 29 apr 2017
12:00 - 17:00
Locatie
Plein 1944
Categorie

Zaterdag 29 april is de eerste editie van de Dag van het Bordspel (International TableTop Day) in Nijmegen. International TableTop Day is enkele jaren geleden opgericht om de wereld kennis te laten maken met bord- en kaartspellen. Vorig jaar werden er in ruim tachtig landen, over zeven continenten, meer dan drieduizend evenementen georganiseerd. Nijmegen doet nu ook mee!

Wat is er deze dag te doen? Op Plein1944 kun je kennis maken met – en vooral meespelen met – héél véél spellen. Ons team staat klaar om uitleg te geven bij elk spel. Wil je een keer iets anders dan Risk of Monopoly? Onze spellen gaan van klein tot groot of zelfs gigantisch. Ze draaien om een goede samenwerking of juist een concurrentiestrijd. Sommige spellen zijn best serieus, andere spellen zijn ronduit hilarisch. We hebben spellen voor jong en oud. Kortom: er is voor iedereen wat te spelen en te ontdekken!

Wil je ons team  een handje helpen of bijvoorbeeld je favoriete spel delen met anderen? Dat kan! Neem dan contact op via deze pagina of via onze Facebook pagina “Dag van het Bordspel 2017”. Hier zie je de komende tijd ook wat er allemaal gespeeld gaat worden. Zet het vast in je agenda: zaterdag 29 april, Plein44, van 12:00 uur tot 17:00 uur, héél véél spellen spelen.

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.