Danssalon in Kolpinghuis, stijldansen in stijl

Datum/Tijd
Datum - vr 21 jul 2017
20:00
Locatie
Kolpinghuis Nijmegen
Categorie

De Danssalon – stijldansen in het Kolpinghuis

DE DANSSALON 2017, STIJLDANSEN IN STIJL

Kolpinghuis Nijmegen, 15 t/m 21 juli 2017

Iedereen kan een ster zijn. Tijdens de vierdaagsefeesten kan dit werkelijkheid worden op de vloer van De Danssalon. Het Kolpinghuis wordt daarvoor van 15 tot en met 21 juli weer omgetoverd tot een danspaleis.

Stijldansen is dankzij TV programma’s, zoals Dancing with Stars, een ware hype geworden. Echter: stijdansen is nooit weggeweest!
Iedereen kan laten zien wat hij of zij kan, op de dansvloer van het Kolpinghuis. Er zijn ook topprestaties te zien als de echte sterren op de dansvloer komen. Diverse Ballroom en Latin-dance demonstraties. zullen gedurende de week te zien zijn. Hier komen zelfs dansers van nationaal nivo.

De Danssalon wordt op onafhankelijke basis georganiseerd, dus niet door een dansschool of dansorganisatie. Iedereen is welkom. Plezier en een ongedwongen sfeer staan voorop.
Het dansevenement betekent een week lang dansen voor iedereen die daar zin in heeft: jong, oud, beginner of gevorderde. Zelf dansen staat deze dagen centraal, maar kijken naar de verrichtingen van anderen vanaf het terras kan natuurlijk ook.
Dé gelegenheid om toch te kunnen dansen in de vakantieperiode! Alle reguliere dansscholen zijn in deze periode immers gesloten.

Het traditionele blarenbal op de afsluitende vrijdag gaat dit jaar extra lang door.

Het Kolpinghuis is gevestigd aan de Smetiusstraat 1 in Nijmegen
(vlakbij station en Keizer Karelplein).
De zaal is geopend vanaf 20:00u. Gratis entree

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.