Cultureel Terras DE KAAIJ – Vierdaagsefeesten

Datum/Tijd
Datum - do 21 jul 2016
12:00
Locatie
De Kaaij
Categorie

 

Cultureel Terras De Kaaij 2016 – tijdens de Vierdaagsefeesten

Muziek, kunst, theater, film, dans en eten en drinken onder de Waalbrug
16 t/m 22 juli 2016

Tijdens de Vierdaagsefeesten kun je op De Kaaij iedere dag optimaal genieten van bands, dj’s en (letterlijk) hoogstaande acts.

Er zijn muzikale bijdragen van oa. Super Natural Selection, Faarjam, Einfach Kurt, Grassmoawer. Terra Volta, Rolling beat machine, De Skaggerz, Altijd onderweg, PEBB, Parker, Jara Eva Almagor & Lorren, Macondo Dust Band, Blanded, Mark Den, Joan Fort 4tet DJ Dunne Boef & Don Gio en natuurlijk de Platenbus.

Je kunt de dag beginnen met een waarzegger, een massage en wat Tai Chi op het strand maar ook een kijkje nemen bij de steile wand; een spectaculaire show met klassieke Indian motoren.

Speciaalbiercafé De Blaauwe Hand heeft diverse Nijmeegse bieren op de tap en de Nondesju sjo Mojito bar schenkt de lekkerste cocktails onder het genot van een live muziekje.

Restaurant WAUD verzorgt de dagelijkse gastronomische verwenning op het schip de Opoe Sientje terwijl het internationale team chef-koks van Taste the Culture alle smaken van de wereld samenbrengt.

Ook dit jaar levert de BBQ brandtweer al je pulled pork, American style hamburgers en canned chicken en in onze Goodfoodstreet is het heerlijk culinair dwalen.

Kom naar De Kaaij!

Bezoek onze website www.dekaaij.nl voor meer informatie over het programma of volg ons op Facebook en Twitter.

Voor overnachtingsmogelijkheden, kijk op www.opoesientje.nl en Hotels Nijmegen

Agenda NijmegenWaalkade Nijmegenmeer Vierdaagsefeesten

De-Kaaij-overzichtDe Kaaij, onder de Waalbrug

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.