Deep Down Low tijdens vierdaagefeesten

Datum/Tijd
Datum - do 20 jul 2017
23:00
Locatie
LUX Nijmegen
Categorie

DEEP DOWN LOW

Dit jaar tijdens de Nijmeegse 4Daagse, viert DEEP DOWN LOW haar 1-jarig bestaan. In het afgelopen jaar heeft het DEEP DOWN LOW Team, een 4-tal Deep- Techhouse evenementen georganiseerd in LUX Nijmegen. De avonden onderscheiden zich door de combinatie van de unieke locatie: de theaterzaal van LUX, de Deep- en Techhouse muziek die centraal staat, èn het zorgvuldig samengesteld licht, decor en visuals.

Tijdens de Nijmeegse 4Daagse pakt het DEEP DOWN LOW team wat groter uit om dit jubileum te vieren met een 2-tal editie op de zaterdag- en de donderdagavond. Op de editie van zaterdagavond 15 juli staan ANOTR en Park & Sons als headliners op de opgesteld, op de donderdagavond 20 juli staan ROOG en Matt & Kendo geprogrammeerd.

Voorafgaand aan de clubavond binnen, zullen de resident DJ’s op dezelfde avonden de zaak opwarmen op het buitenterras van LUX.

Genre: deep- en techhouse
Datum: 15 Juli en 20 Juli 2017
Tijd: 23:00-05:00
Locatie: Club 7, LUX Nijmegen

Meer info: De kaartverkoop is gestart en gaat via deepdownlow.nl. De early birds tickets gaan hard, dus zorg dat je deze korting nog meepakt! Kijk voor de volledige line-up, meer info en een aftermovie op deepdownlow.nl.
Tickets: http://bit.ly/tickets-DDL
Line-up: http://bit.ly/lineup-DDL
Event FB: https://www.facebook.com/DeepDownLowEvents/
Website: http://deepdownlow.nl
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=SHwVclT9s3A

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.