EMPORIUM 2017, Line-up – Berendonck

Datum/Tijd
Datum - za 27 mei 2017
12:00
Locatie
De Berendonck, recreatieterrein
Categorie

Emporium Festival 2017 in sprookjessfeer

Op het sprookjesachtige terrein van De Berendonck in Wijchen zullen op zaterdag 27 mei 2017 de bekendste sprookjes en verhalen werkelijk tot leven komen tijdens de 13de editie van Emporium Festival. Het thema van dit jaar is dan ook Emporium Fairytales.

Afgelopen editie, met als thema Brasil, was er eentje voor in de boeken. Die boeken zullen in 2017 letterlijk weer opengeslagen worden als er tijdens Emporium Fairytales de meest aansprekende en prachtige sprookjes verteld worden over de negen verschillende stages van het jaarlijkse dance-festival. Niet alleen de volledige gedecoreerde podia spelen een rol in het geheel van Emporium Fairytales, maar alles rondom het festival zal sprookjes ademen.

Emporium Fairytales neemt de bezoeker mee in de wereld van prinsen en prinsessen, kastelen, magie, elfjes en een betoverende sfeer. Maar natuurlijk zullen ook heksen, wolven, tovenaars en andere slechterikken uit de vele sprookjes van zich laten horen op 27 mei. Wie naast de bezoekers de hoofdrollen zullen spelen in dit epische verhaal wordt in februari bekend, wanneer de line-up wordt gepresenteerd.

Vanwege dit prachtige thema hanteert organisator Matrixx heel 2016 nog een sprookjesachtige ticketprijs van €49,50 ex fee. Dat betekent tot 1 januari 2017 een korting van €5,50 op Emporium Fairytales kaarten.

Zo leeft iedereen nog lang en gelukkig!

Kaarten zijn online te bestellen via www.Emporium.nl of www.Matrixx.nl en te koop bij elke Primera winkel in Nederland.

Volg Emporium Fairytales op verschillende Socials:
Facebook: facebook.nl/EmporiumFestival
Instagram: EmporiumFestival
YouTube: youtube.com/ClubtheMatrixx
Twitter: twitter.com/EmporiumXX
Snapchat: Matrixx-Events
Hastag: #Emp17

EMPORIUM – De Berendonck, Wijchen

Zaterdag 27 mei 2017 – Emporium Festival
Tijd: 12:00 tot 00:00
Locatie: De Berendonck Wijchen

Actieweek met 1 dag verlengd
Nijmegen, 30 november 2016 – Wegens pakjesavond verlengen we de kortingsweek met een dag t/m dinsdag 6 december!  Tot middernacht koop je je presale ticket voor slechts €47,50 (ex fee) in plaats van €55,- (ex fee).

Emporium start kaartverkoop met actieweek
Met een legendarische 12de editie Emporium Brasil nog vers in gedachten is de tijd weer rijp om aan Emporium Festival 2017 te denken. Organisator Matrixx start namelijk aanstaande zaterdag 26 november de kaartverkoop met €7,50 korting van het steevast uitverkochte Emporium Festival, dat volgend jaar op zaterdag 27 mei plaatsvindt op De Berendonck Wijchen.

Actieweek vanaf 26 november
De speciale actieweek loopt van zaterdag 26 november t/m maandag 5 december. Vanaf 11:00 uur op 26 november scoor je je ticket met €7,50 korting voor €47,50 (ex fee) uitsluitend op www.emporium.nl. Vanaf dinsdag 6 december zijn de tickets voor de reguliere prijs van €55,- (ex fee) verkrijgbaar via alle (officiële) online kanalen, bij elke Primera winkel in Nederland en als combi-ticket met busreis via Event Travel.

Meer informatie
Houd de Facebook, Twitter, Instagram en website van Emporium in de gaten voor al het nieuws rondom Emporium. Zo ben jij als eerste op de hoogte van het nieuwe thema voor 2017, de bekendmaking van de line-up en al het laatste nieuws.
#EMP17

Meer info:  www.emporium.nlFoto’s Emporium

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.