“EXPEDITIE HONIG”

Datum/Tijd
Datum - zo 23 apr 2017
13:00 - 18:00
Locatie
The Chocolate Bar - Honigcomplex
Categorie

“Het FoodLab Honig Complex”

Het Honigcomplex is nu ruim drie jaar open en dat vraagt om een nieuwe open dag. Het complex blijft veranderen en de ondernemers blijven uitbreiden. We nodigen je daarom graag uit voor alweer de derde open dag die wordt gehouden op zondag 23 april vanaf 13.00 uur!

Expeditie Honig 2017 geeft je de kans om op je gemak rond te lopen in de voormalige fabriek en de creatieve geesten, makers, visonairs en verbinders te ontmoeten. Maak een praatje met de meubelmakers van Samosa ontmoet de bierbrouwers van Oersoep en drink een bakkie bij de koffie-experts van Blommers Coffee Roasters. Bezoek het FoodLab in De Smeltkroes en geniet bij The Chocolate Bar.

Bel voor informatie en boekingen 06 29600442

www.chocolatebar.nl

The Chocolate Bar
The Chocolate Bar

 

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...

Over The Chocolate Bar

Initiatiefnemer van The Chocolate Bar is Marc Willemse. Hij begon in 1998 met de eerste workshops bonbons maken op locatie. Dat was bij mensen thuis en in hotels. in 2001 werd een vaste locatie gevonden. Ondertussen is het bedrijf een broedplaats voor vele ideeën en creaties in chocolade en bonbons. Voor Marc is chocolade niet alleen lekker maar hij vertelt ook graag over de wereld achter de chocolade. U beleeft het hier, van oorsprong tot heden.
Bookmark de permalink.