Koken met Gina in het Marikenhuis

Datum/Tijd
Datum - ma 20 nov 2017
13:00 - 16:00
Locatie
Marikenhuis
Categorie

KOKEN MET GINA

Maandag 20 november  13.00 u – 16.00 u, Marikenhuis, Slotemaker de Bruineweg 163 |  Eigen bijdrage: € 5,00 | 

Samen koken en samen eten. Voor vrouwen en mannen! Onder (bege)leiding van Gina Beijen maakt u een heerlijke en verantwoorde maaltijd onder het motto ‘Gezond eten is ook lekker eten’.

Gina is ervaringsdeskundige (borstkanker) en sinds haar diagnose zeer bevlogen bezig met goede, gezonde en lekkere voeding om op die manier het immuunsysteem weer zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden.

Begeleider: Gina Beijen

Voor wie: Deze kookworkshop is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. die ‘geraakt zijn door kanker’, zowel patiënten als naasten. Heb je een voedingsallergie/intolerantie of lukt bijv. het eten niet zo makkelijk door de behandelingen, geef dit dan bij de inschrijving door.Daar wordt rekening mee gehouden.

Aanmelden  |  Stuur een mail aan l.degroot@marikenhuis.nl met vermelding van naam workshop (‘Koken met Gina‘) en de datum. Minimaal aantal deelnemers: 3

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...

Over Marikenhuis

Marikenhuis is een inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker. Het ligt aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. zie ook www.marikenhuis.nl
Bookmark de permalink.