Koningsdag Groesbeek

Datum/Tijd
Datum - do 27 apr 2017
08:30 - 15:00
Locatie
Groesbeek centrum
Categorie

Ook dit jaar is er op koningsdag in Groesbeek weer een oranje kinderfestijn. Op donderdag 27 april is het Dorpsplein (voor het gemeentehuis) van 8:30 uur tot ca. 15:00 uur omgetoverd tot een leuke  kindervrijmarkt. Aanmelden is niet noodzakelijk en de toegang is gratis.

Alle kinderen uit Groesbeek en omgeving zijn van harte welkom om hun spulletjes te verkopen op het Dorpsplein. Ze mogen naast het verkopen van eigen spullen, ook het publiek verbazen met knappe kunsten, zoals bijzondere muzikale talenten, jongleren, goochelen, of door te tonen hoe goed ze stil kunnen staan als Living Statue. Alle talenten zijn welkom.

Deze donderdag  zal er gezellige muziek klinken op het Dorpsplein. Er staan luchtkussens, er zijn ballonfiguren, je kunt je laten schminken of je kunt een glittertattoo laten zetten. Ook kun je reuze zeepbellen maken en er zijn stroopwafels en suikerspinnen te verkrijgen.

De organisatie van deze dag is door de ondernemers in het centrum van Groesbeek opgedragen aan MMmagic Entertainment, een jong entertainmentbedrijf uit Groesbeek.

Kinderen die willen deelnemen kunnen donderdagochtend 27 april hun plekje uitzoeken onder het toeziend oog van de organisatie en vrijwilligers, die iedereen graag verwelkomen op deze feestelijke dag. Handelaren en aanbieders van partijen dienen zich wel vooraf aan te melden via koningsdag@mm-magic.nl. Ook als je vrijwilliger wilt worden tijdens deze speciale dag, zien we graag jouw e-mail verschijnen.

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.