Koningsnacht KONINGSPLEIN

Datum/Tijd
Datum - wo 26 apr 2017
13:00
Locatie
Koningsplein
Categorie

Koningsplein 2017

Koningsnacht en Koningsdag KONINGSPLEIN
Koningsfeest op het Koningsplein!

PROGRAMMA woensdag 26 & donderdag 27 april 2017

Veel mooier wordt het haast niet: Koningsnacht en -dag vier je op het Koningsplein! Met een super gevarieerd programma van alles tussen reggae en tranentrekkers wordt het weer een gezellige boel!

Het Nijmeegse DJ collectief Boomshakalak Soundsystem speelt alles wat je laat bewegen, met Jamaicaanse invloeden. Dit jaar hosten ze een eigen podium bij Drift Festival en staan ze zelfs op 7th Sunday, maar eerst tijdens Koningsnacht op het podium van het Koningsplein.

Op Koningsdag staan Bart en Alex, De Adjes & Sheryl The Band op het Koningsplein! Bart en Alex zijn beter op elkaar ingespeeld dan Willem-Alexander en Maxima. De twee talentvolle muzikanten zetten met gitaar, trommel en grenzeloos enthousiasme ieder plein op zijn kop! De Adjes staan garant voor een bierdouche van plezier en ook Sheryl The Band gaat dit jaar het Koningsplein van voor naar achter mee laten zingen. Disclaimer: Koningsplein Evenementen is niet aansprakelijk voor elke vorm van een kater en/of spierpijn van het springen.

Programma:

Koningsnacht (26 april) vanaf 18.00 uur:
– BOOMSHAKALAK

Koningsdag (27 april) vanaf 12.00 uur:
– BART & ALEX
– SHERYL THE BAND
– DE ADJES

Natuurlijk gaan we binnen bij Sjors & Sjimmie gewoon lekker door tot in de vroege uurtjes. Zowel Koningsnacht als -dag is de afterparty bij Sjors & Sjimmie !!

Meer info Koningspleinnijmegen.nl – Programma Koningsdag Nijmegen

KoningspleinAgenda Nijmegen

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.