Lente-Evenement

Datum/Tijd
Datum - zo 26 maa 2017
11:00 - 17:00
Locatie
Oortjeshekken
Categorie

Oortjeshekken

Op zondag 26 maart 2017 organiseert de ondernemersvereniging Beleef Rijn Waal voor de derde keer haar Lente-Evenement. Ditmaal is gekozen voor de bijzonder mooie locatie Hotel Restaurant Oortjeshekken in Ooij. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zal op het terras van het restaurant een gezellige markt te vinden zijn. Tijdens dit evenement zullen ondernemers uit de Gelderse Poort laten zien wat ze te bieden hebben op het gebied van recreatie en cultuurbeleving. De toegang is gratis.

Bezoekers uit het hele gebied zijn welkom om te luisteren naar muziek, genieten van de mooie natuur in Ooij, mee te doen aan verschillende workshops en te genieten van heerlijk eten en drinken, vooral steekproducten. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Beleef Rijn Waal is een bijzondere vereniging en telt een kleine 40 leden. Dit zijn ondernemers uit het toerisme, variërend van campingeigenaar tot pontbaas, van B&B tot wandelcoach, allemaal wonend of werkend in de gemeenten rondom De Kop van Pannerden. De leden van Beleef Rijn Waal zorgen er voor dat De Gelderse Poort een steeds interessanter gebied wordt om te bezoeken.

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.