Live on stage 2017 – hét muziekfestival voor jonge muzikanten

Datum/Tijd
Datum - zo 12 maa 2017
13:00 - 18:00
Locatie
De Lindenberg
Categorie

Lindenberg Live on stage – foto Mitchell Giebels

Live on stage 2017

Jong muzikaal Pop&Rocktalent presenteert zich op Live on stage 2017

Op zondag 12 maart 2017 vanaf 13.00 uur ’s middags gaat het dak van de Lindenberg eraf tijdens Live on Stage – hét muziekfestival voor jonge muzikanten uit Nijmegen en omstreken. Maar liefst 45 jonge bands bestijgen de podia in vier zalen van de Lindenberg. Onder hen vele bands van de Pop & Rockschool, zeven deelnemers van coaching programma Popsport én vier bands die meedingen naar de Roos van Nijmegen. Daarnaast zijn er gratis drie zogenaamde specials te volgen van bekende artiesten en is er een muzikantenmarkt in de centrale hal. Het complete programma is te vinden op www.delindenberg.com.

Specials
Even pauze van het muzikale geweld? Bezoek dan gratis één van de drie specials tijdens Live on stage.  Zo komt zanger en pianist Ruben Hein spelen én vertellen over zijn  carrière, die ooit begon bij de Lindenberg. Daarnaast vertelt meesterverteller Frank Antonie  van Alphen over zestig jaar Nijmeegse popmuziek en geeft rapper Roscovitsch (onder meer bekend van Zo Moeilijk en Kampras) een workshop rappen. Meedoen aan de rapworkshop? Meld je voor 10 maart aan via www.delindenberg.com.

Muzikantenmarkt
In het trappenhuis en de centrale hal vind tijdens Live on Stage de Muzikantenmarkt plaats. Hier staan  ondernemers en organisaties uit de muziekwereld, zoals Schreeven, Spincity, PK Guitars en Panda Bookings. Ook kun je hier apparatuur uitproberen, een bandfoto laten maken en nog veel meer.

Band van de dag
Vier bands die zullen optreden bij Live on stage doen mee aan bandcompetitie  de Roos van Nijmegen. Tijdens Live on Stage scherpen zij hun podiumact aan en kiezen ze uit elke zaal de Pop & Rockband met de beste podiumpresentatie. Deze winnende bands krijgen gratis toegang tot de finale van de Roos van Nijmegen en een speciaal optreden op de open dag van de Lindenberg, op 11 juni 2017.

Praktische informatie
Live on stage vindt plaats op zondag 12 maart bij de Lindenberg tussen 13.00 en 18.00 uur. Kaarten kosten €4,- of €2,50- voor jongeren tot 18 jaar, en zijn te koop op www.delindenberg.com.

 

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.