Marikenmaandag op Museumplein & Spiegelwaal

Datum/Tijd
Datum - ma 17 jul 2017
12:00 - 15:00
Locatie
Kelfkensbos plein
Categorie

Foto Marikenhuis

Vierdaagsefeesten en Marikenhuis: stappen voor elkaar!

Dit jaar is het Nijmeegse Marikenhuis, inloophuis voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker, hét goede doel van de Vierdaagsefeesten. Hoogtepunt van alle activiteiten is de Marikenmaandag op 17 juli, een dag voor de start van de Vierdaagse.  Dan zijn er allerlei activiteiten waaraan u gratis kunt meedoen, met om 12.30 uur de start van een lunch-wandel-yogatocht! Plaats van handeling: het Kelfkensbos oftewel Museumplein, dat tijdens Vierdaagsefeesten het terrein is van de Party into the Future, en het gebied van de Spiegelwaal en de nevengeul.

PROGRAMMA
Maandag 17 juli om 12.00 uur klinkt het startschot voor de Marikenmaandag. Daarna wordt er gewandeld in het gebied van de Spiegelwaal, begeleid door Nijmeegse stadsgidsen. Zij vertellen u alles over het ‘nieuwe’ Nijmegen. U gaat niet met een lege maag op stap want voor de wandeling krijgt u eerst een lunch aangeboden, verzorgd door One for the Road Catering. Lekker én gezond! De wandeling start om 13.00 uur en wordt tussendoor onderbroken voor een Yogasessie, van ongeveer een half uur, op het Stadseiland. Hierna wordt de wandeling voortgezet. Om 15.00 uur bent u weer terug op het Museumplein, precies op tijd om getuige te zijn van de Walk Show, de dagelijkse live talkshow van De Gelderlander, uitgezonden vanaf het Museumplein. In deze talkshow komen ook vrijwilligers van het Marikenhuis aan het woord.

Gratis
U kunt gratis en voor niets deelnemen aan de lunch-wandel-yogatocht op Marikenmaandag. U krijgt van de organisatie bovendien een toepasselijk T-shirt aangeboden (wit met opdruk). Geef daarom bij uw aanmelding uw maat op (S-M-L-XL).
Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

www.dg.nl/club

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...

Over Marikenhuis

Marikenhuis is een inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker. Het ligt aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. zie ook www.marikenhuis.nl
Bookmark de permalink.