Music Meeting 2017

Datum/Tijd
Datum - za 3 jun 2017
11:30
Locatie
Park Brakkenstein
Categorie

Music Meeting – foto Gerard Verschooten

Music Meeting 2017

Op 3, 4 en 5 juni 2017, Pinksteren – Park Brakkestein, Nijmegen

Festival Music Meeting maakt eerste namen bekend

Muziekfestival start kaartverkoop met Early Bird actie

De eerste kaarten voor Festival Music Meeting zijn te koop vanaf vrijdag 3 februari. Om 12:00 uur start de kaartverkoop van de Early Bird tickets voor het driedaagse muziekfestival dat op 3, 4 en 5 juni 2017 plaatsvindt in Park Brakkenstein in Nijmegen. Het internationale festival met muziek uit alle windstreken maakt deze week ook de eerste namen bekend.

Early Bird actie: twee weken korting op passe-partout
Over precies vier maanden is het weer zover. Dan gaat Music Meeting van start met een bijzondere programmering die zoals altijd hoogwaardig, grensverleggend en onontdekt is. Festivalbezoekers gaan op een muzikale ontdekkingsreis in het idyllische Park Brakkenstein, waar je in elke hoek een nieuwe verrassing tegenkomt. Van bruisende concerten en intieme optredens, tot gezellig samen eten en elkaar ontmoeten op de festivalmarkt, van interviews en films, tot genieten met je ogen dicht en je laten gaan op de dansvloer.

Music Meeting biedt je drie dagen lang de onontdekte pareltjes uit de wereldmuziek, jazz, afro-latin en fusion. Op het programma staan al de Colombiaanse Totó La Momposina, BCUC & Shabaka Hutchings uit Zuid-Afrika en Groot-Brittannië, het Orchestre Poly-Rythmo uit Benin en het Braziliaanse Satanique Samba Trio. Wie open staat voor verrassing, kan vanaf vrijdag 3 februari om 12:00u passe-partouts voor drie dagen kopen met een voordelige Early Bird korting. Je bent dan verzekerd van toegang tot alles wat Music Meeting te bieden heeft.

Festival Music Meeting
3, 4 en 5 juni 2017 (Pinksterweekend)
Vanaf 3 februari 12:00u Early Bird Tickets: Passe-Partout voor 3 dagen: 69,00 euro via www.musicmeeting.nl

www.musicmeeting.nlLeuke dingen doen

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.