NATUURONTBIJT 2017 – IVN Rijk van Nijmegen

Datum/Tijd
Datum - zo 21 mei 2017
09:00
Locatie
Waalkade
Categorie

Foto IVN

NATUURONTBIJT 2017

Zondag 21 mei 2017
Tijd: 09.00 uur

De meimaand vieren met een lekker ontbijtje midden in de natuur en daarna wandelen of kijken wat er allemaal langs de Waal te beleven valt? Dat kan met IVN Rijk van Nijmegen op zondagmorgen 21 mei in de Stadswaard bij Nijmegen. Het is meteen het begin van natuurfestival Fête de la Nature waar van alles is te zien en te doen, voor jong en oud.

Doe mee met het IVN natuurontbijt. De kosten hiervan zijn gering: € 7,00 p/p voor de volwassenen en kinderen, in gezelschap van een volwassene, tot 12 jaar gratis.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dit kan tot 19 mei via www.ivn-nijmegen.nl of per e-mail naar info@ivn-nijmegen.nl

Verzamelen voor het ontbijt om 9.00 uur bij het boogbruggetje over het Meertje aan het einde van de Waalkade bij de Waalbrug.

De overige programma’s beginnen om 10.00 uur. Zo zijn er allerlei activiteiten: korte excursies, natuurfilmpjes bekijken in de filmtent en natuurlijk alles te weten komen over de wilde natuur bij Nijmegen. Deze activiteiten zijn gratis.

De Bastei, Staatsbosbeheer & IVN presenteren dit alles in de Stadswaard, een wild natuurgebied op een steenworp afstand van de stad. Waar je oog in oog kan komen te staan met Konikspaarden, Gallowayrunderen en watermonsters! Maak kennis met De Bastei en haar partners Staatsbosbeheer en IVN Rijk van Nijmegen.

Meer info op www.ivn-nijmegen.nl

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.