Toneelstuk ‘Nieuw Geld’ met Victor Löw in Theater Overasselt

Datum/Tijd
Datum - za 25 maa 2017
20:00 - 23:30
Locatie
Verenigingsgebouw Overasselt
Categorie

Topacteurs —

Acteur Victor Löw schitterde recent in ‘De Verleiders’ (nominatie Louis d’Or) en in ‘Advocaat van de Duivel’. Dit seizoen staat hij naast musical award winnares Vera Mann in een Nederlands toneelstuk, geschreven door het gouden team Charles den Tex en Peter de Baan, respectievelijk succesvol thrillerschrijver en gevierd televisie- en theaterregisseur.

De durfkapitalist —

Bedrijfsovernames zijn aan de orde van de dag. Maar welke mensen zitten hierachter? Het publiek krijgt een kijkje in de wereld van een durfkapitalist en zijn vrouw. Een wereld waarin je tot enorme hoogtes kunt stijgen, maar ook diep kunt vallen.
Als zelfs zijn vrouw bij hem weggaat, heeft Jan de toppen van zijn eenzaamheid bereikt. Want Karin was de enige die hij nog vertrouwde. En zij vertrouwde hem. Jan koopt grote bedrijven, plukt ze leeg en laat ze achter op de rand van de ondergang. Lege winkelstraten zijn het resultaat van zijn dadendrang. Winnen is het enige dat hem drijft. Tot hij wegglijdt in een strijd die hij niet kan winnen. Hij gaat ten onder in stijl. Alleen.

Tekst: Charles den Tex & Peter de Baan
Regie: Peter de Baan
Spel: Vera Mann, Victor Löw, Peter van Bokhorst, Ruben de Goede
Foto: Piek
Bos Producties

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.