Publieksdag Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Datum/Tijd
Datum - za 18 nov 2017
11:00 - 16:00
Locatie
Huygensgebouw Radboud Universiteit
Categorie

Heb je altijd al eens een sterrenkijker willen bedienen of zelf nieuwe cellen willen bouwen? Ben je nieuwsgierig hoe veilig contactloos betalen eigenlijk is of wat er precies gebeurt in het Magnetenlab of onze proeftuinen? Kom dan naar de Publieksdag van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Radboud Universiteit op zaterdag 18 november.

Ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan opent de faculteit haar deuren. We bieden je een feestelijk programma met interactieve activiteiten voor jong en oud. Je kunt zelf proefjes doen, demonstraties en rondleidingen bijwonen en zo ontdekken wat er allemaal op de faculteit gebeurt. Een mini-college bijwonen van onze professoren over hun wetenschappelijk onderzoek? Ook dat kan! Kom bijvoorbeeld meer te weten over ruimtemissies naar de achterkant van de maan, hoe je water zuivert met bacteriën, of over de samenwerking tussen het brein en de computer. Daarnaast kun je  boogschieten met virtual reality, de sterrenhemel bekijken in het mobiel Planetarium en zelf DNA leren isoleren.

Heb je zin in een feestelijke, uitdagende en leerzame dag? Je bent van harte welkom op 18 november, van 11.00u tot 16.00u. Het is niet nodig om je aan te melden.

Meer informatie over de publieksdag en een uitgebreid programmaoverzicht vind je op www.ru.nl/fnwi/lustrum en facebook.

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
Heyendaalseweg 135 6525 AJ Nijmegen

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.