SMKMRKT Pinksterfestival

Datum/Tijd
Datum - za 3 jun 2017
13:00 - 23:59
Categorie

SMKMRKT Pinksterfestival

Van 3 tot en met 5 juni vindt op het Vasim Terrein in Nijmegen het jaarlijkse SMKMRKT Pinksterfestival plaats. Het evenement is voor het eerst gratis toegankelijk en biedt een keur aan activiteiten aan waarbij bezoekers het hele weekend genieten van een smakelijke combinatie van muziek, eten, drinken, dansen en shoppen.“Het leven is tegenwoordig al duur genoeg en om ervoor te zorgen dat SMKMRKT voor iedereen toegankelijk is hebben we besloten om de entree af te schaffen. We vinden het niet meer helemaal van deze tijd om bezoekers te laten betalen voor een evenement als het onze en denken tevens op deze manier nieuwe publiek uit de regio naar onze prachtige locatie te trekken.” Aldus SMKMRKT directeur Diede Van Overbeek.

Flink muziekprogramma
Naast het feit dat het evenement gratis is heeft de organisatie beloofd dat bezoekers het Pinksterweekend drie dagen lang kunnen genieten van een aansprekend muzikaal programma met een aantal flinke namen. Hierdoor is er naast lekker eten vooral ook een hoop te beluisteren. SMKMRKT ontwikkelt zich daarmee nog meer in de richting van een gratis popfestival. Naast enkele vooraanstaande headliners bestaat het programma uit een heleboel aanstormende acts uit binnen en buitenland. Meer informatie over het programma volgt.

Het goede leven
Ook al wordt er komend jaar meer nadruk gelegd op het muziekprogramma, SMKMRKT blijft trouw aan de basis van haar evenement, dat bestaat uit een smakelijke combinatie van al die zaken die het leven de moeite waard maken. Met de kleurrijke markt als middelpunt, is er goede muziek, heel veel lekker eten en zal de drank rijkelijk vloeien. Want SMKMRKT blijft vooral ook een plek waar mensen elkaar op prettige wijze kunnen ontmoeten. Na borrel en etenstijd transformeert het Vasim terrein zich met uitzicht op een ondergaande zon tot het grootste en meest sfeervolle terras van Nijmegen. Bezoekers kunnen hier in prettig gezelschap blijven hangen. Naast chillen is er iedere avond een knus dansfeestje.

Jong en oud
SMKMRKT Pinksterfestival biedt een weekend vullend programma voor jong en oud. Entree is gratis. Voor de kleintjes wordt met Cultuur voor Koters een passend kinderprogramma georganiseerd. Meer informatie is te vinden op www.smkmrkt.nl of op www.facebook.com/smkmrkt

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart onbeschikbaar
Bookmark de permalink.