SMKMRKT (Smaakmarkt) – Waalkade

Datum/Tijd
Datum - za 16 jul 2016
12:00
Locatie
Waalkade
Categorie

SMKMRKT tijdens Vierdaagsefeesten

Waalkade, 16 t/m 22 juli 2016

SMKMRKT Labyrinth pakt opnieuw uit met uitbundig eet, drink & dansfeest tijdens de Vierdaagse
SMKMRKT is dé relaxplek van de 100ste Vierdaagse met het langste terras langs de Waalkade

Net als vorig jaar biedt SMKMRKT Labyrinth tijdens de Nijmeegse Vierdaagse het langste en meest gemoedelijke terras met zeven dagen gratis vertier langs de Waalkade bij het Labyrinth kunstwerk. Voor de honderste editie van de Vierdaagse pakt de organisatie van 16 t/m 22 juli uit met een extra uitbundig feest voor Vierdaagse-lopers en Vierdaagse-feestvierders met een 120 meter lange promenade van foodtrucks, verrassende live-acts met als bonus een prachtig uitzicht over de Waal.

SMKMRKT Labyrinth
Op en rondom het Labyrinth kunstwerk aan de Waalkade draait het vanaf zaterdag 16 juli een week lang om genieten. SMKMRKT creëert hier het langste terras aan de Waal, dat loopt vanaf de rotonde tot aan het Labyrinth kunstwerk. Een foodlane waar je kan dwalen langs de twintig uiteenlopende foodtrucks die samen een culinaire wereldreis in 120 meter vormen, met onder meer Mexicaanse fingerfood, Aziatische specialiteiten tot spareribs van de barbecue en veganistische lekkernijen. Verder kun je dagelijks van de middag tot de late uurtjes op diverse podia aanschuiven bij intieme optredens van bandjes en dansen op fijne feestjes met dj’s. SMKMRKT muzikale highlights: akoestische gypsy jazz van Voyage Sans Fin, fijne indie door Alaskans, tropische cumbia van Sondelvalle uit Chili en ook indierockers Liwet’s Eye komen langs. Ook is er een gratis nautisch kinderprogramma met bootjes in het water, kookworkshops, schuimparty’s en bamboe hutten bouwen in de SMKMRKT Kinderhaven.

Overvol programma SMKMRKT Labyrinth
Zaterdag gaat SMKMRKT Labyrinth goed van start met de DRIFT BLOCK PARTY, een feestje van Drift om te dansen waar dj’s Barros & Kielen en Brent Roozendaal de dikste blockparty tunes brengen. Opwarmen kun je die middag al bij het tropisch tuinfeestje van NDRPNTS. Zondag heb je perfect uitzicht op de vuurwerkshow vanaf het terras van SMKMRKT Labyrinth langs de Waalkade. Vanaf maandag komt Radio 2 vier dagen live radio maken op SMKMRKT Labyrinth vanuit het Radio 2 Paviljoen. Op woensdag vieren we op SMKMRKT De Roze Intocht wanneer de wandelaars het Labyrinth passeren en hun laatste meters begeleidt worden door de Homo Top 100 van Radio 2. Boomshakalak Soundsystem zorgt voor een bonte Jamaicaanse finale op de vrijdag om de Vierdaagsefeesten dansend af te sluiten.

SMKMRKT Labyrinth, Vierdaagsefeesten 2016 | Labyrinth Waalkade Nijmegen
Za 16 t/m Vr 22 juli | Openingstijden: 12.00 – 01.00 | Entree: gratis

www.smkmrkt.nlMeer Vierdaagsefeesten

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.