Spreekuur kinderen en kanker in het Marikenhuis

Datum/Tijd
Datum - do 16 nov 2017
18:30 - 20:00
Locatie
Marikenhuis
Categorie

Masja van Bokhorst

Donderdag 16 november, 18.30 – 20.00 u –  Marikenhuis, Slotemaker de Bruineweg 163 | Spreekuur Masja van Bokhorst, orthopedagoog | Gratis | Op afspraak

Drs. Masja van Bokhorst, orthopedagoog in een medische setting, houdt elke eerste en derde donderdag van de maand een (gratis) pedagogisch spreekuur in het Marikenhuis, van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Voor wie? Dit spreekuur is bestemd voor iedereen die informatie zoekt over het omgaan met kinderen die te maken hebben met kanker. Masja is er voor kinderen, ouders en grootouders, maar ook leerkrachten of andere professionals die met kinderen werken, zijn welkom op het spreekuur.

Aanmelden: Omdat Masja graag de tijd wil nemen voor uw vragen, wordt u gevraagd om van tevoren een afspraak te maken. Dit kan door het tijdstip van uw voorkeur vast te laten leggen door één van de gastvrouwen/gastheren van het Marikenhuis, telefonisch tijdens openingsuren van het Marikenhuis (024 – 30131522) of door het aanmeldformulier in te vullen dat in het Marikenhuis ligt. U kunt ook een mail sturen aan Loes de Groot (l.degroot@marikenhuis.nl) met vermelding van ‘Afspraak Masja van Bokhorst’ en tijdstip van uw voorkeur.

Meer info? Lees de flyer (pdf om te downloaden)

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...

Over Marikenhuis

Marikenhuis is een inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker. Het ligt aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. zie ook www.marikenhuis.nl
Bookmark de permalink.