Trots bij de Krayenhoff Kazerne

Datum/Tijd
Datum - zo 26 maa 2017
11:00
Locatie
Krayenhoffkazerne
Categorie

Trots verbind Nijmegen en Rosendael

Trotsmarkt is een zeer succesvol concept dat zijn oorsprong heeft bij kasteel Groeneveld in Baarn. sinds twee jaar organiseren we tevens een editie iedere vierde zondag van de maand bij Kasteel Rosendael Rozendaal.
De regio Gelderland bleef ons steeds inspireren en langere tijd zijn we bezig geweest met het zoeken van een locatie beneden de Rijn en Waal. We kwamen vanzelfsprekend uit in Nijmegen.
Na de zoektocht voor een geschikte locatie zijn we uiteindelijk terecht gekomen aan de Groesbeekseweg bij de Krayenhoff kazerne.
De kracht van het herhalen geeft trots herkenbaarheid en succes echter is gebleken dat bij Kasteel Rosendael de intensiteit te hoog was en vandaar dat wij een prachtige combinatie voor ogen hebben met de locatie in Nijmegen.
We gaan vanaf maart iedere maand afwisselen tussen Nijmegen en Rozendaal, zo blijft het evenement in de regio en bereikbaar voor iedereen.

De eerste editie in Nijmegen zal zijn op 26 maart, 23 april zijn we dan te vinden bij kasteel Rozendaal. 28 mei Nijmegen, 25 juni in Roosendaal, 23 juli in Nijmegen, 27 augustus in Roosendaal, 24 september Nijmegen, 22 oktober Roosendaal en tot slot 26 november in Nijmegen.

Er zijn stoute ideeën om eventueel een meerdaags evenement te organiseren dat betrekking heeft op de cadeaumaanden.
Trots is delen van kennis passie en bevlogenheid over de meest uiteenlopende producten, door standhouders die garant staan voor een ontspannen en gezellige sfeer.
Heerlijk met een mooi broodje en een fijn glas wijn picknicken op het gazon van de Krayenhoff kazerne of bij het water van kasteel Rozendaal. Niets moet alles mag zolang je maar plezier hebt en ontspannen bent.
Trots is altijd op zoek naar locaties waar een dagbesteding mogelijk is, ook bij de Krayenhoff kazerne is dat het geval. Veel mensen wandelen in de regio of maken een mooie fietstocht. Dat zou het toch ook een prachtig pitstop zijn aan de Groesbeekseweg om even bij te tanken.

Kasteel Rosendael in Arnhem is de combinatie natuurlijk prachtig te maken met het achterliggende park en de aangrenzende Posbank. Families kunnen zich met gemak een dag vermaken.

De markt is altijd vrij toegankelijk en Trots vind het erg leuk om weg te geven, dus regelmatig zijn de seizoen producten die aan de bezoekers ter beschikking worden gesteld geheel vrijblijvend, samen met muziek uit ieders jeugd maakt het het de ideale zondagsbesteding van 11 tot 17 uur.

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.