Valkhof Kunstcafé met als gast Kamagurka

Datum/Tijd
Datum - vr 2 jun 2017
17:00
Locatie
Museum Het Valkhof
Categorie

Kamagurka is op 2 juni te gast in Museum Het Valkhof

Valkhof Kunstcafé met als gast Kamagurka

Vrijdag 2 juni 2017
Tijd: 17.00 uur

In navolging van het eerste succesvolle Valkhof Kunstcafé (op 17 februari jl. met 175 bezoekers) is het op 2 juni, 1 september en 24 november 2017 tijd voor de volgende edities.

2 juni: Kamagurka, Jac Splinter, Merel Holleboom en Amal Karam te gast
Vrijdagavond 2 juni verwelkomen we niemand minder dan Kamagurka! Deze bekende Belgische cartoonist, theater- en televisiemaker en allround kunstenaar zal worden geinterviewd door Babette Degraeve, bestuurslid van de Vriendenvereniging. Ook zal Kamagurka een optreden geven, waarbij hij al tekenend antwoord geeft op vragen van het publiek.

Ook de Nijmeegse kunstenaars Jac Splinter, Merel Holleboom en stadsdichter Amal Karam staan in de spotlight. Een programma vol boeiende, uitdagende presentaties en tips over activiteiten op het gebied van eigentijdse kunst in en om Nijmegen. Een object uit het depot van Museum Het Valkhof zorgt weer voor een intrigerend verhaal.

Kamagurka
Locatie: galerij van Museum Het Valkhof
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Entree: gratis

Het Valkhof Kunstcafé
Het Valkhof Kunstcafé is een initiatief van de Vrienden van Museum Het Valkhof, samen met het museum. Het Valkhof Kunstcafé is een sprankelend podium voor wat leeft in de wereld van de beeldende kunst, in en buiten Nijmegen. Sprekers uit de kunstwereld zorgen voor inspiratie en discussie en er is ruimte voor uitwisseling van nieuws. Het publiek staat ieder Valkhof Kunstcafé oog in oog met objecten uit het depot met een verrassend verhaal. Muziek, drankjes en hapjes dragen verder bij aan een informele sfeer.

Noteer ook alvast 1 september en 24 november in uw agenda. Op 1 september verwelkomen we Caro Verbeek en op 24 november is kunstrecensente Wieteke van Zeil te gast.

Meer info: www.museumhetvalkhof.nl
Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen, T 024-360 88 05

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.