Valkhof Theater Avenue

Datum/Tijd
Datum - za 24 jun 2017
17:00 - 23:59
Locatie
Valkhofpark
Categorie

ValkhofTheaterAvenue

23 t/m 25 juni 2017

De ValkhofTheaterAvenue is een vrolijk, gezellig, en soms ook ontroerend, driedaags festival met theater, dans, muziek en cabaret. Beleef verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Nijmeegse bekenden en (inter)nationale talenten zijn allemaal te zien bij de TheaterAvenue!
Gaat het zien!

Kom naar de bijzondere muziekvoorstelling ‘Lampedusa’van het Monsterverbond. Een voorstelling die zich afspeelt in een schip. Over een schipbreuk en mensen die we zouden willen helpen. Mensen zoals wij.

En ga ook naar cabaret, kleinkunst, film, poëzie, beeldende kunst, en muziek(theater) voor groot en klein.

Het festival lijkt op een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele ‘attracties’: korte voorstellingen en acts die op verschillende plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat lekker eten en drinken bij de diverse foodtrucks en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen!

Vrijdag 23 juni:     17.00 tot 00.00 uur
Zaterdag 24 juni:  14.00 tot 00.00 uur
Zondag 25 juni:     12.00 tot 21.00 uur

Toegang tot het festivalterrein is gratis.

Meer info: www.valkhoftheateravenue.nl
Facebook: @ValkhofTheaterAvenue

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.