Vlooienmarkt / rommelmarkt Olympic hal – Wijchen

Datum/Tijd
Datum - zo 15 okt 2017
10:00 - 17:00
Locatie
Olympic Sport- en Evenementencentrum Wijchen
Categorie

Vlooienmarkt Wijchen

Snuffelmarkt / vlooienmarkt  Olympic Evenementencentrum Wijchen

Zondag 15 oktober 2017

Vlooienmarkt in het Olympic Evenementen-centrum te Wijchen : 2 hallen bomvol !! De markt wordt georganiseerd op zondag 15 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Het evenement gaat plaats vinden in de beide hallen van het complex. Zo kunnen we meer standhouders plaatsen, en kunnen de bezoekers nu nog meer graaien en snuffelen !!

Veel mensen uit de omgeving van Wijchen en Nijmegen hebben van de mogelijkheid gebruikt gemaakt om ook een kraampje te huren op deze markt. Zij hebben thuis een grote opruiming gehouden !! Zij zullen op deze vlooienmarkt hun overtollige huisraad verkopen. Voor de bezoeker van dit evenement is dit de uitgelezen kans, om voor een appel en een ei het huis eens wat op te fleuren met leuke dingen.

Dus bent u op zoek naar een ouderwetse spiegel ? Mist uw slaapkamer net die ene antieke sfeerlamp? Bent u een fervent verzamelaar van snuisterijen en curiositeiten ? Of houdt u gewoon van die gezellige “ Vlooien-marktsfeer “ ?? Kom dan naar deze Mega XXL Vlooienmarkt. Het adres van het Olympic Evenementen-centrum is Nieuweweg 203 – 6603BM – Wijchen.
Er zullen meer dan 200 kramen opgesteld staan in beide hallen!

De entree voor deze XXL VLOOIEN-MARKT bedraagt 4 Euro p.p. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.
Er zijn rondom het complex voldoende gratis parkeervoorzieningen.
Het complex is eenvoudig te bereiken : Volg in Wijchen de borden “Wijchen – Oost “ en de pijlen richting de vlooien-markt. Voor meer informatie kunt u bellen met: 0161-456291

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.