Voetreflexzonemassage in het Marikenhuis

Datum/Tijd
Datum - wo 22 nov 2017
14:00 - 15:00
Locatie
Marikenhuis
Categorie

Teddy van Hulzen

VOETREFLEXZONEMASSAGE

Woensdag 22 november, 14.00-15.00 uur  | MARIKENHUIS, Slotemaker de Bruineweg 163 |  Eigen bijdrage: € 2,50 per sessie |
Voetreflexzonemassage geeft een weldadige ontspanning en ondersteunt een eventueel behandelingsproces.

Deze massages zijn niet bedoeld om ziekten te genezen, wel brengt het evenwicht tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen, tussen rust en actie.Dit alles in een sfeer van ontspanning, rust, aandacht en zorgzaamheid.

Wat is het?

Voetreflexzonemassage is gebaseerd op het principe dat o.a. onze voeten een afspiegeling zijn van ons lichaam. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat onze voeten reflexpunten hebben die corresponderen met verschillende systemen en organen in ons lichaam. Door het op juiste wijze uitoefenen van enige druk en massage van specifieke plekken op de voet wordt het genezingsproces van die organen en systemen bevorderd.

Het effect is, naast een weldadige ontspanning, dat het stressverminderend werkt, een goede doorbloeding tot stand brengt en energie vrij maakt waardoor deze beter gaat stromen en het lichaam zichzelf weer in balans brengt.

Door Teddy van Hulzen, ruim 20 jaar werkzaam als coach in energie en lichaamswerk, waaronder voetreflexzonemassage.

Voor wie? Iedereen die is geraakt (geweest) door kanker, zowel patiënten als naasten.

Eigen bijdrage € 2,50

Wanneer:  Elke tweede en vierde woensdagmiddag van de maand, van 14.00 uur tot 15.00 uur

Aanmelden: U kunt vrij binnenlopen. Ook kunt u een tijd afspreken. In dit geval stuurt u dan een mail aan lichaamsgericht@marikenhuis.nl met vermelding van uw naam, datum en tijd van de activiteit waarvoor u zich aanmeldt (‘Voetreflexzonemassage’) Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in het Marikenhuis.

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...

Over Marikenhuis

Marikenhuis is een inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker. Het ligt aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. zie ook www.marikenhuis.nl
Bookmark de permalink.