Vrij werken in atelier de Hamelberg – Overasselt

Datum/Tijd
Datum - za 4 maa 2017
10:00 - 16:00
Locatie
Atelier de Hamelberg
Categorie

Vrij werken in atelier de Hamelberg, zaterdag 4 maart

Een dagje uit én met een schilderij, beeldje of mozaïekwerkstuk naar huis gaan?

Op iedere eerste zaterdag van de maand kan dat in de prachtige omgeving van de Hatertse en Overasseltse vennen. Je werkt voor slechts 30 euro p.p. van 10 tot 16 uur in een ontspannen sfeer in een techniek die je graag eens wilt uitproberen. Je bent vrij om te kiezen uit b.v. beeldhouwen (beeld of sieraad in diverse steensoorten), schilderen in allerlei technieken (gemengde technieken, olie, acryl, aquarel) maar je kan b.v. ook een object (tafeltje, paneel, dienblad) van een een eigen mozaïekontwerp voorzien. Gevorderden kunnen natuurlijk de dag vrij werken aan een bestaand project.

Ervaring is niet nodig, begeleiding is aanwezig. Ik adviseer graag over materiaalkeuze, ontwerp, etc. De prijs is inclusief koffie, thee, lekkers, lichte lunch (soep) en gebruik van gereedschappen, exclusief materialen (deze zijn eventueel tegen meerprijs te verkrijgen op het atelier). Aanvullingen op je lunch kan je zelf meenemen.

Je kunt individueel of met een groepje inschrijven. Kom je met een groep kunnen jullie individueel werken maar ook gezamenlijk een werkstuk maken.

Reserveren is noodzakelijk: ine.decock@xs4all.nl, 024-3451161, of 06-17666091. Meer informatie over de locatie van het atelier en voorbeelden van werk van cursisten vind je op artine.nl

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.