Wintertuinfestival: Avond van de grote beloftes

Datum/Tijd
Datum - vr 24 nov 2017
20:00
Locatie
Thiemeloods
Categorie

De Avond van de grote beloftes: een avond vol talent, verhalen en performances. Op vrijdag 24 november zet het Wintertuinfestival talent op een bijzondere manier in de spotlight. Van interviews met aanstormende tachtigplussers tot hoorspelen met een iPad: dit is het moment om de schrijvers van morgen te ontmoeten.

Wat hebben jonge schrijvers en aanstormende tachtigplussers met elkaar gemeen? Behalve deelname aan een talentontwikkelingsprogramma bovenal een voorliefde voor verhalen. Marjolein Visser, jong talent en schrijfcoach bij het Verhalenhuis, interviewt een aantal van deze seniore schrijtalenten.

In haar afstudeerbundel Hoe de eerste vonken zichtbaar waren bestudeert Simone Atangana Bekono de invloed die de Westerse cultuur op haar heeft als Nederlands-Kameroense vrouw. Na groot succes wordt haar bundel opnieuw uitgegeven. Tijd voor een feestelijke presentatie met voordrachten en interviews!

Een schrijver, een aantal gedichten, en een Ipad. In een hoorspel neemt Nikki Dekker je mee in haar poëzie.

Jante Wortel studeerde in juni af aan ArtEZ Creative Writing met een novelle en een bijzondere performance die ze deze avond nog één keer zal brengen.

  • Entree: € 7, 50 / 5,00 (CJP, student)

Dit evenement is onderdeel van het Wintertuinfestival 2017. Het Wintertuinfestival, dat van 22 tot en met 26 november plaatsvindt in Nijmegen, heeft dit jaar als titel: De vrije lezer. Tientallen schrijvers, dichters, wetenschappers, muzikanten en kunstenaars gaan in op dit thema.

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.