‘Zingen voor je leven’ – Open koorrepetitie in Marikenhuis

Datum/Tijd
Datum - do 23 maa 2017
10:00 - 12:00
Locatie
Marikenhuis
Categorie

Donderdag 23 maart 10.00 – 12.00 uur, Marikenhuis, Slotemaker de Bruineweg 163 | Open les ‘Zingen voor het leven’ | Eigen bijdrage: € 2,50

Het koor ‘Zingen voor je leven’ geeft een introductieles in het Marikenhuis. Iedereen die te maken heeft met kanker is welkom bij deze open koorrepetitie! Voor deze ochtend is een speciaal programma opgesteld, zodat alle belangstellenden volop kunnen meezingen.
Zingen voor je leven Nijmegen maakt deel uit van het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld. Deze stichting stimuleert creatieve expressie bij de verwerking van kanker. In het koor wordt gezongen door mensen, die direct of indirect geraakt zijn door kanker. Het plezier in zingen staat daarbij centraal, van zingen krijg je energie. Koorleden hoeven geen zangervaring te hebben. Iedere stem is welkom! Het repertoire bevat liedjes van over de hele wereld en uit verschillende culturen, die eenstemmig, in canon of meerstemmig ten gehore worden gebarcht.

Inmiddels is het koor gegroeid tot ongeveer 30 enthousiaste koorleden. Ze treden regelmatig op. Daarbij zetten ze zich vooral in voor kanker gerelateerde thema’s. Bijvoorbeeld een optreden in het Marikenhuis of bij een bijeenkomst in een ziekenhuis. Wilt u op 23 maart kennis maken met het koor, u bent van harte welkom!

Wilt u meer weten informatie over dit bruisende koor, kijk dan op www.zingenvoorjeleven-nijmegen.nl

Aanmelden voor de open koorrepetitie:  Stuur een mail aan l.degroot@marikenhuis.nl met vermelding van ‘Zingen voor je leven’ en de datum (23 maart)

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...

Over Marikenhuis

Marikenhuis is een inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker. Het ligt aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. zie ook www.marikenhuis.nl
Bookmark de permalink.