Zumba

Datum/Tijd
Datum - di 14 nov 2017
19:30 - 20:30
Locatie
Honigcomplex Nijmegen
Categorie

Zumba

Tijdens onze zumba lessen hebben we vooral lol, en het betekent ook snel bewegen,  opzwepende danspasjes en intensieve fitnessbewegingen op vrolijke Latin muziek. Tijdens het dansen op de exotische ritmes vergeet je helemaal dat je met een intensieve workout bezig bent!

Iedereen kan in de les op eigen niveau meedoen.

De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training!

Door de swingende dansbewegingen ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem waardoor de kwaliteit van je longen en je bloedsomloop verbetert. De belangrijkste spier van je lichaam – je hart – wordt sterker. Je uithoudingsvermogen gaat met stappen vooruit.

Gedurende de hele Zumba-les krijg je een goede controle over je kern/torso – oftewel je buik-, rug- en beenspieren. Hierdoor krijg je een strakkere buik en rugspieren. Je onderlichaam krijgt een totale ‘workout’. Je zult merken dat je been- en bil- spieren steviger en strakker worden en meer vorm krijgen. De bewegingen die je met je armen moet doen, zorgen hierbij ook voor de nodige versteviging

Wat je mee moet nemen:
– Kleding waar je je comfortabel in voelt en makkelijk in kunt bewegen.
– Binnensportschoenen
– Handdoek
– En een flesje water want je zult het absoluut nodig hebben!

Meer informatie: www.confidans.nl/nijmegen

Meer evenementen - uitgaan - exposities - winkels en bedrijven
Kaart wordt geladen...
Bookmark de permalink.